Sisi Nuranemre benim ki 2 ay olmasina daha 1 hafta var 3 numara kullaniyirum ama bacaklarina lastik iz yapiyor anlamis degilim😑
Gizemre Nuranemre tam 2 aylık 3 numara sleeppy kullanıyorum hiç sıkmıyor izde yapmıyor sızıntı da yapmıyor kenarlardan
Nuranemre [bilinmeyen] ya 3 numara kullanıyorum ama emin değilim anlıyamadım 4 alsam cok mu buyuk olur bu seferde anlıyaamadım kilosu 6600 gr
Alminam Nuranemre 4 alabilirsin 7 kilo olmuş sayilir. 4 numara 7-14 kg arası ya da 3+ midiplus al 5-10kg arasi
zeyzey77 Ay değil de kilo ve bez markası önemli. Her bezin ebadı aynı değil. Kimisi küçük oluyor kimisi büyük
Omurr Nuranemre ben prima no 3 kullanıyorum üst bacak kısmı biraz etli benim kızımın bez büyük geliyo ama bacağını sıkmıyor 🥰
Duygu08 3 ayligiz 6300 kilomuz ve ben molfix 3 numara kullaniyorum . Bezler uzerindeki kilolara bakip hareket edersen daha iyi olir birde her bezin kalibi farkli oluyor numaraya cok takilma kg ina gore al bence .
Cimcimelerinnnesi Nuranemre 2 Ay 19 günlük kizim 3 numara kullanıyoruz. 2 . Ayda kilomuz 4.170 gramdı. 3. Ayda kaç çıkacak gorecegiz .
Minikprens Nuranemre canım benim oğlum 3 ayına 1 hafta var sleepy 3 numara midi 5-10 kilo kullanıyorum oğlumun kilosu 2 aylıkken 6200du şuan kakası belinden çıkıyor kesinlikle büyük değil ama küçük galba bir büyük bedene geçicem