eylm1 Uyku düzeniniz nasıl? Güne kaçta başlıyorsunuz öğle uykusuna kaçta geçiyorsunuz kaç saat uyuyor ve gece uykusuna kaçta geçiyorsunuz?
utkummm eylm1 sizi hatirladim emzirmeyi tamamen kestim,emzigide biraktirdim besikte yatiyodu onceden onuda biraktim yer yataginda yatiyo yinede en az 5 6 kere uyaniyor uyku konusu cok yipratti artik beni😪
neslihanada Şu sıra kötü uykular sabah 8:30 kalkıyor akşam 9:30 uyuyor bazen 9 10 gece 5 6 kere kalkıyor öğle uykusu saat 1:40 da 2 saat
gger Merhaba Sabah 7 bucuk 8 uyanış Öğlen 13:00 uyku 1.5- 2 saat Akşam 21:00 yatış Emzirme devam Gece beslenmesini kesmeye başladım 3 gündür uyanmaları devam ediyor
eylm1 beyzanuroz bizde 8 8 buçukta kalkıyoruz bu ara ama öğle uykusuna yatarken çok direniyor 1 saat sürüyor neredeyse uyuması 14de anca uyuyor
eylm1 utkummm evet bende sizi hatırladım😅 bende aynı şekilde şuan yer yatağında klima karşısında yatıyor mesela ama yok yine sayısız kez uyanıyor 17 aydır 3 saat deliksiz uyuduğumuzu hatırlamıyorum
pozimom neslihanada emince böyle oluyor ben kestim vallah 16 aylik hem yemek yiyor hem de uyuyor bugün 2 nci günümüz hiç aramıyor desem yeri beni
utkummm eylm1 ben bi ara 1 ay duzene sokmustum sok olmustum hatta bi kere olan yine niye olmuyo anlamiyom😪ne guzeldi o bi ay 2 3 kere uyaniyodu sadece nimet gibi bi seydi😅milletinki hic uyanmiyo biz az uyanmasini sukrediyoz ama o da nasip olmuyo🤦♀️