tugceemir Cigdemm61 kuzum benimki 16 kilo 3 yasinda onuda balik yagi ile uzum nutrigen mi neyse ondan aldik acikma yapiyo surekli acikiyo yemek yediriyo zayif ise ondan alabilirsin
Esdoel Cigdemm61 3 ay sonra 3 yaşına girecek kızım 1 yaşın 15 kiloydu şuan 16 kilo yemesi gayet iyi seni beni yer o derece ama çok hareketli 2 dakika oturmaz o yüzden almıyor kilo fazla ama hite zayıf görünmüyor almamasına rağmen bu arada boyu kaç 20 kilo demişsin de
Zhnce Cigdemm61 yeğenm 2.5 yasında 13 kiloydu en son Benim oğlan daha küçük olduğu için yeğenimi yazayım dedim 😊
Cigdemm61 98 cm boyuda bnm oğlumda hic durmuyo 5 çocuğa bedel ama bilmiyorum kimseden 15 üstü rakam duymadım sağlık ocağın normal gelişimi çok iyi diyo ama açıkçası endişelendim sizin cocugnuzn boyu kaç cm
Esdoel Cigdemm61 97 cm canım bence çok kilolu değil boyu da gayet iyi eğer kilosu hareketlerini engellemiyorsa dert etme
Cigdemm61 Engellemiyo hatta hic durmuyo diyorum ya altımda oturan komşumla her gün tartışıyorum çok yaramaz ama işte burda 15 den yukarı söyleyen olmadı boyunuda çok uzun buldular sorun bizdemi anlamadım:(
Dilaramiracyusuf Oğlum 1 yasında 13,5 kilo 3 yasında 20 olur herhalde ya tabak oranını aza indiricem sanırım herkeZ şişko diye seviyor küçücük cocugu ama kilodan değil yapıdan iri kimse bunu anlamıyor neyse sağlıklı olsun da
Cigdemm61 Dilaramiracyusuf ya şişkoca gözükmuyo halbuki ama ne bilim kilo oranlarına baksana şaştım:)