Asli1453 Kizlar ben önceden kullanıyordum bı ara bıraktım şimdi tekrar başladım uygulamayı kaldirsammi diyorum hatimim var bir türlü bitiremedim ister istemez giriyorum uygulamaya birde reklam izlemekten sıkıldım
caniminikizleri Asli1453 vakit almaya zaten alıyor ama ben burda olmaktan gerçekten memnunum bi ara bende yoktum sen deyince indirdim kız geri ama vaktini çok alıyorsa silebilirsin sen bilin tabiki
Niyesordunbucevabi Asli1453 ben sosyal medya kullanmıyorum bitek burası var boş zamanlarımda bakıyorum iyi oluyor. ☺️
Asli1453 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan off evet hani bı gireyim yorum yapayım diyorsun iyi oluyor ama şu sıralar kısıtlıyor beni
caniminikizleri Niyesordunbucevabi ben sosyal medyada kullanıyorum burayada bakıyorum önceden baya bir ara vermiştim geri geldim ama burası boş zamanlarda iyi oluyor insana vakit geçiriyorsun bence sohbet muhabbet ne ararsan var 😂
CuteBadesMama Asli1453 boş zamanım varsa burada gezinmeyi seviyorum, vaktim olmadığında zaten giremiyorum 🫠
caniminikizleri Asli1453 valla sen bilirsin bence gayet güzel ve ortamı olan bir yer bende girip yorum yapıp çıkıyorum geri işime bakıyom 😅