organikirmik Ara öğünlerde meyveleri direkt mi veriyorsunuz? Karşıma hep irmikli muhallebili tarifler çıkıyor bunların amacı doyurmak mıdır sadece düz meyve niye vermiyoruz
simseklivekalpli organikirmik doyurmak ya. Ben direkt veriyordum meyveyi. Ya da biraz tutsun diye yoğurtla karıştırıyordum
starwomen organikirmik Ben direk veriyordum bazen yoğurtla verdiğim de oluyordu ama çoğunlukla tek verdim.
momas organikirmik düz meyve veriyorum ara öğün adı üstünde doymasın zaten 1-2 saat sonra yemek yediriyorum dün mesela çeyrek muz 6-7 üzüm 3 kiraz yedi 1.5 saat sonra da akşam yemeği yedi
hazale966 organikirmik size kalmış eline de verebilirsiniz muhallebi olarakta yapabilirsiniz hangisini yiyorsa
organikirmik simseklivekalpli direkt vereyim ben ya darlandım irmikli tariflerden, yemiyor da zaten onları
coldplayy organikirmik Hiç irmik kullanmadım; karbonhidrat içerikli bir besin zaten, hiçbir katkısı yok. Meyveyi farklılık olsun derseniz kefirle, yoğurtla karıştırabilirsiniz.
minikurabiyeninannesi organikirmik ben direkt meyve veriyordum sonra doktorum yanında da biraz kefir içerse mükemmel bir öğün oluyor dedi öyle yapmaya başladım.
organikirmik minikurabiyeninannesi a evet meyve süt ürünü yan yana daha iyiymiş hamilelikte bana da öyle önermişti diyetisyen
gizematadeniz organikirmik yogurtla veriyorum ben. Meyve sekeri kan sekerini aniden zıplatmasin diye. Genelde yoğurtla yiyor. Ama tabi sade de veriyorum. Benimki oyle muhallebi yemez