gizememre binnur37 günooo sonsuz diyetimin bilmem kaçıncı gününden selamlar işe geç kaldığım için sadece simit yedim 🥰
canan6668 binnur37 gunaydin askom Afiyet olsun bebekim benimde iştah kapandı valla dun aksama kadar bisey yemedim doğru düzgün ha arada ağzıma atmışımdır O ayri 🤣Bi aksam yemeği yedim şuan da bisey yiyesim yok
binnur37 Tatilden döndüm kaldığım yerden devam … Regl oldum tartılmadım mümkün oldukça dikkat etmeye çalışıcam @Elfgrn @gizememre @[silindi] @alinmom @canan6668
canan6668 binnur37 diyeti düşünmessem Benimde asla kapanmaz Birde ikide bir ayna da kendime bakıyorum bu ne be diyorum yeme bosver diyorum 🤣🤣🤣
ebru3457 binnur37 😀😀inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız bende 1 haftadır diyetteyim de çok sıkı değil ama arada kaçıyor benimde dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım veririz inşallah
Nazliezgi binnur37 3ay olacak ben altınları aklımdan çıkarmıyorum eşimle idealaşyık bana 1çift bilezik alacak motivasyon süper
binnur37 alinmom 🫶🫶🫶 bilemiyom her an verebilirimde istikrarlı olabilirimde malım ben bi diyet perileri geliyyyy bi gidiyyyy🤣🤣🤣