sengul34 günaydın anneler bebeğin bir haftadır böyle çocuk doktoruna götürdüm şampuan yazıp Gönderdi başka doktora randevu bulamadım bu seklde vücudu dökmüş geçmiyor bu sabah kulağı akmış be akan kulağı sismis sizce nedendir başına bi seklde gelen varmi ?
cicimomy sengul34 isilik olmuş baya canım fazla kalın giydirme ince giydir bu sıcaklarda birde duş aldır ama yine doktora götür kıyamam çok tatlı maşallah 🥹🥺
oyku_hamza2 sengul34 isilik olmuş canım kalın giydirme duş aldır sürekli bide gül suyu ile temizle biz öyle yapmıştık geçmişti bir güne
SeverusSnape sengul34 siz bence bir çocuk doktoruna götürün acilen. Özellikle kulağı için, akmış ve şişmiş diyorsunuz çünkü. Vücudu isilik olmuş muhtemelek atopik cildi. Egzamaya, isiliğe, allerjiye meyilli olur. Bir çocuk doktoru görsün, geçmiş olsun.
sadbut sengul34 ahh yavrum yaa♥️♥️ mutlaka gunde 2 kere yıkayın haftada 2 kere şampuan kullanın onun haricinde su ile yıkayın bizde oldu gecen hafta sık sık yıkadık yıkayamadıgımda kaynatılmıs sogutulmuş su ile agız bezini yıkayıp serin serin vucudunu sildim cabuk gecti hemen iyileşsin insallah🥰🥰
sengul34 cicimomy çok teşekkür ederim evim o kadar soğuk ki soğuk memleketteyiz ve bir kat giyiyor sadece bir Zıbın bir de üzerine bir tulum doktor isilio demedi sadece şampuan yazıp gönderdi
sengul34 SeverusSnape teşekkür ederim çok sağ olun randevu bulamadım buradaki çocuk doktoruna götürdüm afedersiniz yüzüme bakıp gönderdi yani bir şey demedi Ilçem küçük şehire götüreceğim