Zehra123 Hanımlar arı mama kullanan var mi kaç aydan itibaren arı mama veriliyo kullanıp memnun kalan yada şikayeti olanlar varmı yardımcı olur musunuz bebeğim 5.5 aylık ve mama kullanmak istemiyorum arı mama versem nasıl olur
Ikrazumra19 Zehra123eger formul mamanin yerine ari mama vermeyi dusunuyorsaniz bebeginize zarar vermis olursunuz ari mamalarin faydasi ylk zarari var seker ve karbonhidrattan ibaret ki icresindeki vitaminlerde ayni degil
Besteee Zehra123 kızım 8 aylık bir kere verdim bayantatlı oturup kendim bile yiyebilirim o yüzden daha fazla vermeyi düşünmüyorum bebeğiniz çok küçük onun için faydalı değil onun yerine kendiniz yapsanız daha iyi
Cigdemm61 Bnm bebegimde 5.5 aylik bn geçe mamalarından ve meyve pürelerinden veriyorum ari mama denemedim hic ama kaşık mamalar guzel oluyo
Ozge_AyazEfee AsilDorukAnnesi aynı anda hem ali baba hem de arı maya nın şarkısını mırıldanmam peki 🙈
1mom1baby Zehra123 arı mama formül mamanin yerine geçmez arı mamanin piyasadaki varlığına bile şaşırıyorum ek gıdaya geçtikten sonra formül mamayi azaltabilirsiniz muhallebi yapmak istiyosaniz tam pirinç unu ya da yulaf unundan yapabilirsiniz içine elma armut rendeleyebilirsiniz muz ezip koyabilirsiniz hem besleyici olur hem tok tutar
Zehra123 1mom1baby ya bu formül mamaların helalliğinin biraz şüpheli olduğunu öğrendim o nedenle içime sinmiyor sütüm de yetmiyor o yüzden danışmak istedim
Myagz Zehra123 helalliği mi arı mamanın helal olduğuna nasıl emin oldunuz merak ettim formül mama şüpheliyse
Mom9 Zehra123 şeker karbonhidrat yedirmek istiyosanız yedirin. Helal olması çok daha önemli 😒 bu konu hakkında mamaları müşteri hizmetlerini arayın bilgi alın.
Esdoel Ben kızımda kullandım ama sadece akşam yapıp verdim gece uyanmasin diye 4 aylıkken başladım bı çay tabağı verirdim 6 ayından sonra 1 kase ama sadece akşamları onun dışında kendim püre muhallebi hazırladım formül manaya da devam ettim 1 yaşına kadar