demetti_cpr 11 aylık kızım eşyalara tutunarak kalkabiliyor,yürüyebiliyor…ama tek başına dengede duramıyor ne yapmam lazım
aslymom demetti_cpr kendi gelişimine göre kuvvetleniyor bence çok bir şey yapmaya gerek yok yürümeye destek günde bi kaç kez
Feyzosumunannesi demetti_cpr Zamanla alışır yavaş yavaş canim. Benim kizim elinden tuttuğumuz zaman yürüyordu sürekli de öyle istiyordu. 14 bucuk aylıkken bizden bağımsız yürümeye başladı.
Ezgisln demetti_cpr canım akışına bırak zaten ömürleri boyunca yürüyecekler erkenden yürüsün diye baskıya gerek yok benim bebeğim de 9 aylık emekleri 13 aylıkken yürüdü. Bir anda kendi kendine cesaret geldi yürüdü. Ama yürüme arkadaşı almıştım nerdeyse her gün onunla yürütürdüm onun da etkisi olmuştur
artikbiranneyim demetti_cpr kas gelişimi hazırbulunuşluk vs hepsi etkili. Ben de dün buna benzer bir soru sordum gelen cevaplar 15-20 güne yürür oldu genelde. Akıştayız bakalım kendini ne zaman hazır hissederse bırakıcak ellerini😄
mir2608 Bnim oğlum da 11 aylık yaklaşık 9.5 aydan beri eşyalara tutunup kalkıyor sıralıyor tek parmağımdan yutup yürüyor fakat desteksiz yürümüyor parmağımı bırakınca yavaş yavaş kendini yere bırakıyor akışına bıraktım artık