melekim19 Kızlar ben 1 ay önce sezaryenle doğum yaptım hamile kaldığımda 48 kiloydum hamileliğimde 66 olmuştum ve kendimi öyle beğeniyordum şimdi ise yine kilo verdim zayıfladım ama aynı yiyorum nasıl kilo alırım
sumeyyesinanaras melekim19 kız nasıl verdin ben 47 hamile kaldım 62 yle doğum yaptım 7 aylık bebem şuan 57 yim diyetteyim aç kalıyorum veremiyorum
sumeyyesinanaras melekim19 bende vermek istiyorum fazla kilolarımı diyetimin 4. günü yemek yemiyorum günde 1 öğün sadece 2 defa evde sabah gece Leslie yapıyorum gündüz yürüyüş daha ne diyim ama vücuduma yapıştı benimsedi yağlar gitmiyooo😫😫
melekim19 dayes ya sende sinirlimisin ben çok sinirli içimde çok kırılan biriyim acaba o yüzdenmi kilo veriyom
dayes melekim19 hshshshs bir şey diyim mi biraz sinir var bende de hiç düşünmedim o yüzden mi diye. Biz baya benziyoruz hdhsbs
sassolsobe2 melekim19 bu yönden hiç düşünmedim ama ben de çok sinirlenip içinde yaşayan biriyim ve kilo almaya çalışan biriyim 51 kiloyum şu an 57-58 istiyorum ama alamıyorum çok zor