kdry46 Birden sütüm azaldı ne yapabilirim acaba neyden azalmış olabilir? Bana bir öneri verin lütfen çok korkuyorum sütüm tamamen kesilir diye.
mamalika kdry46 Kaç aylık bebeğiniz? 2-3 ay civarı memeler olgunlaşıyor, eskisi gibi göğüste sertlik olmuyor. Genellikle süt azalması ile karıştırılıyor. Öyle bir şey yaşıyor olabilir misiniz?
kdry46 mamalika ilk zamanlar akıyordu bile sütüm göğsüm şişiyordu bugün birden azaldı neyden oldu anlamadım bu kadar kısa sürede sütümün kesilmesinden çok korkuyorum. Artması için yememi önerdiğiniz şeyler var mı sevgili anneler
cans1405 mamalika kızım 4 buçuk aylık ben de şu an aynı durum var göğüslerim eskisi gibi sert değil olgunlaşıyor mu dersiniz? Gündüz max 5dk emiyor. 3 saattiir emzirmiyordum Az önce sağdım 40ml çıktı. Önceden taş gibi olurdu Sağdığımda 90-110ml arası çıkardı😔
mamalika kdry46 a o zaman benim dediğim durum değil. Bebeğiniz emiyorsa bol bol emzirin. Bol su içip fırsat buldukça uyuyun. Daha da sürerse emzirme sonrası 3 saatte bir süt sağarak kısa sürede arttırabilirsiniz.
mamalika cans1405 evet olgunlaşıp bebeğin ihtiyacına göre süt üretimi olur deniyor. Memelerde eskisi gibi sertlik, dolgunluk olmuyor. Sütün yetip yetmediğini çişli bez sayısından takip edebilirsiniz ama havalar sıcak terliyorsa o da azaltır çişi.