zekkk Geyve de Pamukova da doğançayda dün hendekte vardı çok büyük yangınlar var isden dumandan göz gözü görmüyor her gün gözümüzü ateşlerle açıyoruz bizim buralar köylerimiz yanıyor Sakarya ya çok yardım lazım
Birbebetoannesi zekkk içim yandı , geleceğimiz, çocuklarımızın geleceği içim acıyor . Dua etmekten başka çaremiz yok :( gözlerimle şahit oldum , Rabbim bereketini yağdırsın sönsün bir an evvel inşallah
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan zekkk balkonum kül dolu evden içeri duman kokusu giriyor Eskişehir çok yakınımda
zekkk simseklivekalpli yılların en büyük yangınını yaşıyoruz Eskişehir de 11 şehit verdik bugun yangınlardan
zekkk Birbebetoannesi hep internetdee İzmir yangınını başka şehir yangınınnı izlerdim şimdi biz yaşıyoruz sggece uykularımız yok 3 köyümüz yok oldu şu an balkondan çaresizce yangın izliyorum 11 şehit verdik bugun yangından görevli itfayecileri
Beyzabuglemehmet zekkk çok üzüldüm bizim buraya küller yağdı çok üzüldüm düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun eşim wpta durumlara bakarken paylaşım yapmışlar Kaynarca avdan arasını yakmaya çalışan 34 ma sonunu hatırlamıyorum bakarım bidaha eşimden plakalı arac görmüşler kaçmış adam plakayı da tam vermişler acil yakalansın diye
hayat6 Ali Osman önderi takibe alın Instagramdan neler oldugunu ve olacağını her şeyi söyleyip bilinclendiriyor allh sonuUmu hayr ettsin çok zor günler bizi bekliyor
zekkk Beyzabuglemehmet iklim anlaşmasının sonucu bu araştırın derim her şeye kılıf uyduruyorlar dağın bilmem neresininde kimse yakamaz hadi biyeri insan yaktı Diğer yeri de yaktı her yer nasıl yanıyor sıçrama başka başka yerler peş peşe yanma başka aklı olan neyin ne olduğunu anlat
Dorukmommss Beyzabuglemehmet bir kişi göz altına alınmış, sağdan soldan edindiğim bilgiye göre adam evinin önünü süpürmüş birikintileri temizlemek için yakmış sonra evi yanmış oda ormana doğru kaçmış ormanada sıçramış bilmem ne gerçeklik payı varmı bilmiyorum
Beyzabuglemehmet Dorukmommss pek inandırıcı gelmedi bana önceden de oluyordu ama bu sene gerecekten çok daha fazla oldu