pinarfiridin 5buçuk aylık kızım günde 2 veya 3 kere max 40 dk uyuyor gece uykusna 8 gibi yatsa da 15 20 dk da bir dalana kadar uyanıyor. Gece de 3,4 defa uyanıyor artık çıldırıcam neden böyle oluyor
lorin6504 pinarfiridin benimde 3 aylık ağlama krizleri uyku bölünmeleri ama hepsi sıcaktan büyük ihtimal
dilekerem28 pinarfiridin ah canım benim oğlum neredeyse 10 aylık oldu gece kaç kere kalkıyor Allah bilir valla bende ne yapacağımı şaşırdım
pinarfiridin ikiaslanannesi yoook aksine gülücükler saçıyor yan çevirip pışpışlıyorm uyuyor gibi oluyor dakikalarca pışpışlıyorum arkamı dönüyorm uyanmış ee tabi bazen ağlayarakta uyanıyor
pinarfiridin lorin6504 vallayok gazdandır yok diştrndir yok ataktandır diye diye buralara kadar geldik hep böyleydi valla şimdide hadi sıcaktan diyelim 😄
aybukesimsek pinarfiridin 1 yaşında oğlum var doğduğundan beri uykuya direniyor bir türlü uyumayı sevmiyor gündüz az uyur gece de sürekli 5-6 kere kalkar gece mamasını kesemedim bir şekilde avutmaya çalışıyorum ama yok 40 günlükken doktora soylemiştim çok küçük daha değişir belki dedi geçenlerde yine söyledim hala uyumuyor diye 2 aylık ve üstü bebeklerin 11 yaşına kadar çocukların kullanabildiği bay bay night diye damla varmış eczanelerde onu önerdi aldım gece uykusuna yatırmadan yarım saat 40 dakika önce 10 damla içiriyorum güzel uyuyor sizde deneyebilirsiniz hiç bir alışkanlık vs yapmıyormuş 1 haftadır resmen dinlendim deliksiz uyumuyor evet ama eskisi gibi de çok sık uyanmıyor
aybukesimsek pinarfiridin 1 yaşında oğlum var doğduğundan beri uykuya direniyor bir türlü uyumayı sevmiyor gündüz az uyur gece de sürekli 5-6 kere kalkar gece mamasını kesemedim bir şekilde avutmaya çalışıyorum ama yok 40 günlükken doktora soylemiştim çok küçük daha değişir belki dedi geçenlerde yine söyledim hala uyumuyor diye 2 aylık ve üstü bebeklerin 11 yaşına kadar çocukların kullanabildiği bay bay night diye damla varmış eczanelerde onu önerdi aldım gece uykusuna yatırmadan yarım saat 40 dakika önce 10 damla içiriyorum güzel uyuyor sizde deneyebilirsiniz hiç bir alışkanlık vs yapmıyormuş 1 haftadır resmen dinlendim deliksiz uyumuyor evet ama eskisi gibi de çok sık uyanmıyor
justuser aybukesimsek kullandiginiz damlanin icerigini dogru duzgun bilmeden bir de insanlara oneriyorsunuz. cocugunuz uyumuyor bayiliyor, bu damla yuzunden hastanelik olan cocuklar var fazla uyuyacaksiniz diye cocugunuza bunu yapmayin iyi arastirin elinizdekini
aybukesimsek justuser vallahi benim çocuğum bayılmıyor doktor tavsiyesiyle aldım ve deliksiz sabaha kadar uyumuyor yani sürekli uyanıyor ama en azından uykuya geçmeyi kolaylaştırıyor çok biliyor gibi yorum yapmayın size önermedim sonuçta
Pamukhanim_ pinarfiridin 10 aylık kızım gündüz uykusunu çok sevip gece uyumayı asla sevmiyor 9.ayin başına kadar bir düzeni vardı en geç 20 de gece uykusuna geçer 1-2 defa uyanırdı şimdi saat 23.00-00.00 arası uyuyup sabah 5-6 da uyanıyor bazı bebekler sevmiyor uyumayı