minikoalaannesi SucukluSutlac yasadigim zamani geri alir universite yillarima donerdim icimde uhte kalan cok sey oldu halimden memnun da olsam surekli dusunuyorum🫠
_Hera betul97_ kesinlik bende bu durumdayım. Başkaları gibi 8-5 çalışıp hafta sonu eşi ve çocuğuyla geçirse dunyalar bsnim olur heralde 😔
SucukluSutlac Pirasalipuding bizim kız kardeşimle pubg oynadığımız zaman yaptığımız kullanıcı adıydı. Onun da salamlı güllaçtı 😂
Pirasalipuding SucukluSutlac ahahaha çok iyi 😂 gamsız gamsız gece üçlere kadar oynadığım geceleri özledim
betul97_ SucukluSutlac Bizimde pazar günü kaynanam alt katta öyle gitme durumu olmuyor ama birlikte vakit geçirmekten ya da kendisine vakit ayırmaktan kendi annemlere bile gidemiyoruz birlikte
LadyGaddar SucukluSutlac cinsiyetimi😂çünkü kadin olmak zor zor dimi kız @canan6668 Bu nasil nick ahahahaha @SucukluSutlac
canan6668 LadyGaddar Hemde ne zor bacim 🤣🤣🤣bende sabah görünce takıldım isme gozumun önüne SucukluSutlac geldi 🤣🤣🤣
SucukluSutlac canan6668 ben de önceden başımı alıp gitsem herkesten uzağa derdim bi oğlum oldu sadece günü geçirmeye bakıyorum artık 😂
SucukluSutlac Pirasalipuding vallahi biz de öyleydik kardeşlerimle sonra evlendik çocuklarımız oldu masal da burda bitti 😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala uykusuzanne__ 🫂 ya gel sarılalım ❤️ benimkinin de (büyük oğlumun) biri çalışmıyor, biri az çalışıyormuş 🥺