1111112 Hanımlar yardım edin bebeğim çok zayıf altı aylık ne yedirmem gerekiyor ne yapmam gerekiyor mama ver diyorum mama istemiyorum
etuerk 1111112 mama vermek mi istemiyor musunuz kendisi mi mama içmek istemiyor farklı mamaları deneyebilirsiniz ek gıdaya geçmiştir zaten tarımları bir tık fazla yaptırın sütünüz az ise mamadan başka çare yok maalesef
1111112 etuerk mama mama kabul etmiyordu sonradan anne sütü verdim biraz yiyor verdim ama şimdi doktora götürdüm de kilosu biraz zayıf mama takviyesi var dedi ben de biraz vermek istemiyorum açıkçası acaba nasıl toparlaabilirim ya altı aylıktır da
ilknurerogluzun 1111112 kendinde sutunu yaglandiracak seyler ye kuruyemis vs arastir netten ne iyi geliyosa artij
etuerk 1111112 farklı bir mama deneyin dediğim gibi birde siz sütünüze yağ yapan şeyler tüketin sütünüz yağlansın internetten bakabilirsiniz her fırsatta emzirin
pimpiriklianne43 1111112 kaç kilo niye mama vermek istemiyorsun sütün yeterli gelmiyo demekki zehir değil ya bebeğinin gelişimi için vermelisin