mrszuzu Kızlar arkadaşımın kızı bir yaşına girecek. Yakın sayılacak birisi. Ne alsam aklıma birşey gelmiyor.
Pamukhanim_ mrszuzu eğitici bir oyuncak olabilir. Yada böyle alışveriş arabası falan yürümeye başlamıştır yada başlar güzel bence Çoğunluk kıyafet alır zaten açıkçası ben kızıma oyuncak gelmesini daha fazla seviyorum hediye olarak
tospikannesi_ mrszuzu kızım 1.5 yaşından beri scooter kullanıyor almamışsa alabilirsiniz. Aktivite masası olabilir. Eğer yeni yürümeye başlamışsa vicco ayakkabı alın olmazsa değiştirebilirler. Eğitici oyuncaklar olabilir kule yapma gibi
Ballilokmam11 mrszuzu lego, manyetik bloklar yada başka eğitici bir oyuncak, bebek arabalı bebek çok seviyorlar oyuncak süpürge yada temizlik seti, etkinlik kitabı, hikaye kitapları
mrszuzu tospikannesi_ scooter için öneriniz var mı ben kendi oğlum için elele almıştım ama aldığım modelin stoğu yok şuan. Farklı bi marka model olabilir
tospikannesi_ mrszuzu ben bunu almıştım 1 yıldır aktif kullanıyor hemde deli gibi ona rağmen daha çıt etmedi çok sağlam https://ty.gl/v89mzm1eirae0