busrastattz https://mutluresim.com/images/2025/07/23/XQgqCM.jpeg Tecrübeli annelerimden yorum bekliyorum pek net olmadı ama :)
gg3848 busrastattz ben doktora katılıyorum sanki 1-2 ayı bulur gibi benim kızımın böyle göründükten çok sonra patlattı 🤗
busrastattz Poyrazmom0 teşekkür ediyorum 🤍 6 ay 14 günlük ama 1 ay belkide daha fazladır diş etleri kabarmış ve kızarmış durumda
busrastattz gg3848 evet doğrudur yaklaşık 1 aydır kızarıklık ve kabarıklık var ama son zamanlarda daha da kabardı bana da 1 ayı bulur gibi geliyor bir sürpriz olmazsa :)
busrastattz Arkadaşlar patlamışşş bugün sabah eşim görmüş sonra heyecanla beni uyandırdı ilk başta inanmadım sonra bir baktımkiii patlamışşşşş🤭🥰 niyeyse bir duygusallaştım…darısı diğer bebişlere olsun🫶
cilekli_soda busrastattz 4ay 16 gün Allahım inşllah oğlum çok huysuz inşallah çıkar belirtiler var gibi ama oğlunuza maşallah 🧿
busrastattz cilekli_soda amin aminn bizimde 4.5 aylıkken kabardı 6.5 aylığız bugün patlamış :) darısı size tetagil iyi geliyor bazen uykusundan ağlayarak uyandığı oluyordu gözü kapalı şekilde o zamanlarda sakinleşmezse ağrı kesici veriyorum sizde deneyebilirsiniz