tuanaberil 25 aylık tuvalet eğitimine başladım sendromlu bir başlangıç sinirlerime hakim olamıyorum ama gelişim olarak iyi ilerlediği için başlamaya karar verdim ama ikinci gün ben çok sabırsızım
Happyymom27 tuanaberil bende yeni başladım ama epey zorlanıyorum nasıl halledicez bilmiyorum tuvalete bir evin çoğu yerine daha fazla yaptı🤣
yagmurpoyrazcan tuanaberil 24 aylıkken başladık bizde şimdi 25 aylık çok şükür başardık biz. Darısı size inşallah
Mlsysf06 tuanaberil bende başladım 26 ayın içindeydi 12 gün oldu yıprandım inat etti söylemiyor geri beze döneceğim
tuanaberil Happyymom27 çok doğru söyledin 🤣 tuvalet harici her yere yaptı bir de oturmuyor tuvalete bi iki defa bağırdım üzüldüm bugün 3. Gün donsuz gezme günü ilan ettik çünkü tuvalete oturmaya zor ikna ederken donunu da indirtmeye ayrı ikna etmem gerekiyordu 🫠
Happyymom27 tuanaberil evet her tuşa basmamız lazım sanırım 🤣 benımki dünden beri genel olarak yapmak istemiyo akşam bi kaçırdı ama sorunca kafa sallıyo istemiyo tuvalete değil altınada yapmak istemiyo yani şaşkınım🥲🥲
esay22 yagmurpoyrazcan benim oğlum 14 aylik annem tuturmuş öğret şimdiden öğrensin anne cok küçük diyorum beceremediğin için öyle diyorsun diyo ve 4 . Cocuğum diğer cocuklarimi 2 yaşina girince başlamiştim
yagmurpoyrazcan esay22 bence de çok küçük şuanda. Hiç acele etmeyin her şey zamanında güzel. Ve 4. çocuğum diyorsunuz emin ki tecrübelisiniz bu konuda da. kimseyi dinlemeyin bildiğinizi yapın
yagmurpoyrazcan esay22 anne ilk çocuğum değil 3 tane daha büyüttüm sonuçta de. İlk çocuk olsa neyse bilmiyorsun derler de yani öyle bi durumda değil
esay22 yagmurpoyrazcan tesekur ederim 😂😂🥰 kadın uzman yani benim 4 tane büyütüğümü umursamiyo kardeş kalabalık aile güzel ya bende 4 te elendim 😂🌹
yagmurpoyrazcan esay22 bende çok severim kalabalık aileyi ama ilk çocuk erkek olunca canı sağ olasıca mahvetti beni 😂
esay22 yagmurpoyrazcan benim ki de ilk erkekti 4 yıl korktum cocuk yapmaya 😂 sonra bi başladım baktım 4 .cocuk olmuş yeter dedim 2 kiz 2 erkek neyime yetmez 😂
yagmurpoyrazcan esay22 ay maşallah Rabbım size bağışlasın. Büyünce hiç yalnız olmayacaklar ne güzel 🌸❤️ bana da inşallah bi kız nasip eder Rabbım 2de bırakırım 😂
esay22 yagmurpoyrazcan rabim isteyen herkese istediğini versin inşallah sizede kiz cocuğu nasip etsin bana 2 kiz 2 erkek evlat nasip etsi cok şükür 🥰
tuanaberil Mlsysf06 ben de pes ettim iyi o kadar dayanabilmişsiniz ben 3. Günün sonunda artık dayanamadım çnkü sinirlerim alt üst oldu çocuğun da öyle ikimizede duygusal açıdan zarar vermemek için bıraktım bir ay ara vericem
Mlsysf06 tuanaberil bezi istemedi taktım ama geri çıkardım bi gece kaldı üstünde bu eğg pis diye geri çıkardık zamana bıraktım