babysura Herkese merhabalar ebebek‘te mama oturağı gördüm çok hoşuma gitti ilk etapta acaba mama otura alsak sonrasında mama sandalyesine geçsek ki yine mama otura her türlü kullanılan bir şey sizce nasıl olur sizin fikriniz de almak istedim💕
organikirmik babysura ben öyle yaptım, ingenuity kullandım bi süre sonra mama sandalyesine geçtim. Boğazına bi şey kaçar mama sandalyesinden alamam korkum da vardı :))
ShutUp babysura hem mama sandalyesi hem de normal sandalye olan modeller varmış sağ olsun burdan yardımcı oldular babyhope royal var o modelden alıcam inşallah sizde bir bakın isterseniz.
cokbilmismom babysura o tezgah üstüne kullanılan oturaklardan bahsediyorsanız eğer. Aşırı gereksiz ya ben hiç sevmedim vakumlari hiç sağlam değil. Forumda da bir kaç başlıkta okumuştum bebeğim düştü vakumlari çıkıp diye. Mama sandalyesi olmazsa olmaz ilk baştan daha ona alistirin. İkea antilop tavsiye ederim hem temizliği çok kolay hemde her yere çok rahat taşınıyor
babysura organikirmik o oturaklar tezgah üstüne falanda kullanılıyor sanırım o açıdan iyi banyoda vs de
babysura ShutUp a evet onuda görmüştüm hiç aklıma gelmedi 😂😂 hatta onlardan alırım diye düşündüm ama beynim birleştirememiş olayları 😂😂😂
babysura organikirmik birde dağıtma olayı çok yok yani kısa oturaklarda etrafa saçma falan olsada yayılmıyor diye düşünüyorum