esincebisey Merhaba arkadaşlar bu biberondan memnun kalan var mi sipariş ettim bebeğim çok gazlı sizce işe yarar mi avent in koliği işe yaramadı
tonymontana esincebisey avent natural response antikolik alsaydiniz akitma yapiyor sizin aldigimiz bogulma riski var
Melovealp esincebisey yenidoğan döneminden başlayıp çok uzun zaman kullandım.Çok çok memnunum.Gerçekten gazı çok çok azalttı.Sadece içindeki aparatları yıkamak sürekli bi zaman sonra sıkıyor insanı.
gizem101010 user12345 akıtma oluyor mu sizde ben suyu mamayı koyuyorum kapatıyorum çalkalarken mama aktıyor ne alakaysa daha bugün aldım
Melovealp tonymontana iki sene her boyunu kullandım hiç akıtma yapmadı.Yanlış kullandınız muhtemel.Mutlaka yeşil aparatları takılı olmalı.
user12345 gizem101010 yok hayır akıtma olmuyor ama yeşil aparatını takmazsanız akıtıyor mutlaka onu kullanmalısınız
gizem101010 user12345 içinde beyaz birşey çıkmıştı onu takıp karıştırıyorum artık akıtmıyor sıcakken yeşil aparatı takmamak lazımmış öğrendim
tonymontana Melovealp ben hiç kullanmadım ama çok araştırdım hem dr browns hem de lansinoh akıtma yapmaz adı altında satılıyor ama yapıyor philips kadar değiller parçaları tam tersi taksam dahi akıtma yapmıyor😂
gizem101010 Melovealp Onları zaten kullanıyordum ama su sıcakken yeşil aparatı takmamak lazımmış basınçtan akıtıyormuş mama soğuduktan sonra taktım sorun ortadan kalktı