citlembik2905 Selam kızlar. Ilk oğlumun adı yigit osman. Tekrar oglum olcak insallah ve yine 2 isimli düşünüyoruz. İkinci ismi aslan olsun istiyorum ama ilk ismine karar veremedik. İkinci ismi aslan a uyumlu isim onerilerinizi bekliyorum. Erkek ismi bulmak gercekten cok zor🤦🏻♀️
ada00 citlembik2905 Yağız Aslan, Doruk Aslan, Berk Aslan , Uras Aslan, Kuzey Aslan ama bende Arslan daha hoş 😊 yada tek koyun Aslan çift isime pek yakışmıyor çünkü hayvan ismi olunca tuhaf duruyor tabi benim fikrim sağlıkla kucağınıza alın
durukus24 citlembik2905 iki isim olunca ister istemez uymasını da bekliyor insan şu an için aklıma gelmedi maalesef ama ben eğer oğlum olursa kıvanç adını koymayı düşünüyorum bana çok tatlı cool efendi bi bey havası veriyor 😋
citlembik2905 annesionucoksevermis yağız ben cok istiyorum eşimin sevmediği bir yorumcunun ismiymis ahahaha cok saçma ama işte 😄
hafizevr citlembik2905 diğer oğlununuz adı Yiğit Osman olduğu için ben olsam Ömer Aslan koyardım. İki kardeşin ismi uyumlu durur. Ve aslan bir hayvan adı olduğu için Ömer’in manası çok güzel bence desteklemiş olursunuz💖🙏
citlembik2905 hafizevr ben de düşündüm bunu ama eşimin abisinin adı Ömer ve kendisini hiç sevmem bize karşı çok haksızlıkları kötülükleri oldu maalesef ki