hanifeaybars Bebeğimin altını temizlerken benzinde leke leke kan gibi noktalar var bu aralar her çiş sonrası görüyorum sebebi nedir 3 gün sonra 4 aylık olucak
demirts hanifeaybars günlük çişli bez sayısı ne kadar. Yeterli beslendiğini düşünüyor musun? Birde kokusu nasıl? İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir beslenmesi vs güzelse
hanifeaybars demirts yani şöyle 4 aylık 6 buçuk kilo sadece anne sütü alıyor ara ara böyle lekeler oluyor ama bu ara her bezde görüyorum ve çişli bez sayısı da azaldı gibi
betulggd hanifeaybars eğer kan ise alerjik olabilir turuncu ise susuz kalmış demektir daha fazla emzirin ya da mama veriyorsanız arttırın
hanifeaybars betulggd sadece anne sütü alıyor turuncu lekeler yarın 4 aylık aşısı var sorucam eğer iyi beslenmedigi içinse mamaya başlarım sütümün yettiğini düşünüyordum huysuz değil ağlamıyor uykusuda iyi ama
Smr29 Benmde sütüm az dı yeterli beslenmiyordu diye benim oğlumda da öyle oldu dikkat ettm beslenmesine mama fln da verdim düzeldi. Sizde öyle yapın beslenmesini arttırın düzelirse sorun yok düzelmezse doktora görünün
organikirmik hanifeaybars susuz kalmıştır o zaman daha sık emzirebilirsiniz ya da doktorunuz öneriyorsa birkaç kaşık su
YorgunAmaMutluAnne hanifeaybars susuzluk kaynaklı ortaya çıkıyor o lekeler emzirme tam sıvı alımını karşılamaz
hanifeaybars YorgunAmaMutluAnne 4 aylık su verilir mi verilirse veririm havalarda çok sıcak çok sık terliyor sıvı kaybı yaşıyor olabilir herhalde
YorgunAmaMutluAnne hanifeaybars verilir elbette niye verilmesin verince zaten bu şikayetler ortadan kalkacak