nazeninanne Bebeğim tam 4 aylık kilosu 6.650 bu demir ilacını nasıl kullanıcam doktor sidefer önerdi ve ona 7 damla dedi ama ben ocean aldım o daha iyi diye. Şimdi ocean ı 1 pufmu kullanacağım
blueberryyy__ nazeninanne kilosuna göre başlattı benim doktorumda 8 kiloydu o zaman 8 damla şeklinde. Ay ay artırırız kilosuna göre dedi. Damla olarak değil mi sizin ki
organikirmik nazeninanne sidefer kullanıyorum doktor dozunu kendi ayarlıyor bi sorsanız daha iyi olur doktora ben başka kullanıcam ne kadar vereyim diye
pimpiriklianne43 nazeninanne 1 püf olan d vitamini ben ocean microferi 05 ml 2 kere çekip veriyorum 8 aylik doktor öyle soyledi
pimpiriklianne43 nazeninanne canim demir damlasında püf aparatı yok damlalik var d vitamininide var resim atsana
blueberryyy__ nazeninanne canım o puf deği damla sen en iyisi bir çay kaşığıma 8 damla damlat öyle ver
nazeninanne pimpiriklianne43 canım bildiğin puf var ya 0.5 ml yazıyor D vitamini ni biliyorum aldım kullanamadık onu da
pimpiriklianne43 nazeninanne resim atsana o püf değil işte damlalik ona çekip vereceksin ağzına direk veriyorum daha dün gittik dozunu yukseltmedi 4 aydır öyle veriyorum
pimpiriklianne43 nazeninanne bak güzelim o 05 ml yazan yere kadar çekeceksin ilaci sonra onu bebeğin ağzına koyup sıkıyorum çok pratik hiç kasik filan kullanmıyorum damla sayma derdide yok bana öyle dedi doktor
nazeninanne pimpiriklianne43 biliyorum evet ama ben dozunu soruyorum bebek 6.650 kilo kaç damla vericem veya kaç kere
pimpiriklianne43 nazeninanne tamam işte bu damlalik püf degilki işte o 05 yere kadar üzerinden bastırarak çekeceksin sonra bebeğin ağzına koyup yine sıkıyorum bukadar
pimpiriklianne43 nazeninanne 4 aylıkken başladık o zaman benimde o kilolardaydi hala aynı devam ediyoruz bizim doktor kilo başı demedi dün yine dedim damla çoğalacak mi diye kan aldı onun sonucunda ayni devam dedi