YigitAlpsMom Arkadaşlar bi yardımcı olun lütfen yaklaşık bir haftadır geçmeyen öksürük krizi tutuyor bazen akşam başlıyor bazen gece uykudan uyandırıyor terin suyun içinde kalıyorum öksürükten neden olabilir başına gelen var mı yada nasıl geçer lütfen yazın
mamylatte YigitAlpsMom benim bebeğimde oldu doktora götürdüm geniz akıntısı dedi sık sık besle su içir vs dedi ama geçmedi en son antibiyotik yazdı öyle geçti Belki sizde de böyle bişe olmuş olabilir kuruluktan sıcaktan vs olmultur dedi doktor bize
YigitAlpsMom ebruxy boğaz ağrısı yok ama öksürük çok fena gıcık gibi geliyor sonra geçmiyor bir türlü
mamylatte YigitAlpsMom bende de olduğu zaman ben bir kaşığı ılık zeytinyağına birkaç damla limon damlatıp içiyorum Gece dediğiniz gibi oluyordu o zaman da kalkar içerdim
YigitAlpsMom mamylatte gece tereyağı pekmez yaptım biraz geçti zar zor uykuya daldım sabahın köründe geri başladı uykudan uyandırdı
mamylatte YigitAlpsMom evet evet astım var bende bilirim aynı şeyleri yaşıyorum bazen dediğim gibi bana bu dediğimin ve buhar alın varsa onun faydası oldu bığazınız kurumuştır
mamylatte YigitAlpsMom bence önce sağlık ocağına ya da acile gidin boğazınıza bakıyor zaten ya o yönlendirsin boğazla ilgili ise kbb ya da göğüsünüzden geliyorsa ona göre bişe söyler