ahlavinyyaaa Emzirmeyi kestim mastit olmamak için ne yapmam gerekiyor gece kızımın uykusu ağırken sadece bir kerelik emziriyorum zaten aman aman bir sütüm yokmuş demekki ne önerirsiniz sadece sağ mememde ağrı hissi var memenin aşağı kısmında
ahlavinyyaaa [silindi] inanın benim kızım kadar bağımlı değildir ama kararlıyım çünkü hamileyim artık sonlandırmam gerekiyor direk salça sürdüm gelip arada açmamı istedi açtım midesini bulandırdı yaklaşmıyor silmek istedi baktı olmuyor kabullendi bizde sadece uyku sorunu oldu kızım sadece memede uyurdu ayakta sallayarak asla uyumuyor zar zor uyuttum
[silindi] ahlavinyyaaa benimde bebeğim memede uyuyor sallayarak uyutsamda gece 4-5 kez ağlayarak uyanıyor meme istiyor daha 10 buçuk aylık sizin kaç aylık bebeğiniz gece uyandığında uykuya nasıl geçirdiniz peki
ahlavinyyaaa [silindi] 18 aylık oldu gece de zaten kabullenmiş oluyor kızım uf olmuş meme diyip uyutuyorum tekrar normal süte alıştırmaya çalışıyorum bazen çaresizlikten içiyor bazen içmiyor ama bir kaç günün sonunda onuda kabullenir