baharelis bebeğimle tatildeydik hava değişikliği deniz derken bayağı hastalandı ilac kullanmamıza rağmen kusması ve ishali durmuyoo ne yapmam gerek
prensveprensessss baharelis bzizimde öyleydi adeno olmuş hastanede yattık bizimki çok ağır atlattı tam 1 ay sürdü mutlaka test yaptırın
3oglanannesi baharelis bende acilen geldim şimdi.7 aylik ateşi 38.6 dan düşmedi..fitil verdi iğne yaptı. aferin kusma ilacı ishal ilacı verdi. ates olunca calpol. .tabi ciğerlere inmismi diye rontgen çekiyor.mutlaka cocuk acile gidin.
Nurrr123 Bacım hiç bekleme hemen götür serum taktır benim kızım daha yeni adenovirus ishali atlattı hastaneye yatırdılar bizi su kaybından kaynaklı hemen hemen götür hiç bekleme ciddiye al durumu
prensveprensessss Nurrr123 evet bizimde aynı 1 ay sürdü yavrumun ishali oda bağırsak düğümlenmesi yapmış çok şükür toparladı çok korkuttu bizi
baharelis ben yine gittim acile kanda bişey yok ama ishalden dolayı cok sıvı kaybetmis o yüzden serum verdiler ilaclarımız vardı zaten onlara devam etmemi söyledi ateşi çıkarsa tekrar gitmem gerektiğini söyledi