aylaprenses Emziriyorum şuan ama azaldı sütüm 6 aylık oldu emzirmeyi bırakırken nasıl oluyor sütten nasıl kesiliyor çocuk bizi neler bekliyor bilen var mı
aylaprenses ozdemirinannesi emzirmeyi bırakıcam demedim zaten hiçbir anne erkenden kesmek istemez süreci merak ettim işe başlayacağım için ayrıca mamayla destekliyorum 1 aydır önce emzirip sonra mama veriyorum kesilmezse neden emzirmeyeyim ki
aylaprenses Hep_oyle_olur_zaten denedim şimdi de rezene içiyorum o destekliyor baya ek gıdayada başladık azar azar belki ondan mı anlamadım normalde bu ayda ki bebek 4 5 saatte bi emer ama bnmki 2 3 saatte bir istiyo ordan anlıyorum doymadığını o yzden mamaya da başladım
aylaprenses zenginoldum bıraktırcam demedim süreci merak ettim herkes yargılamayı çok seviyor ne yazıkki toplumumuzun en büyük sıkıntısı süreç hakkında şimdiden öğrenmek istememin neresi yanlış olurdu
Hep_oyle_olur_zaten aylaprenses kuru dutu kaynatıp suyunu iceceksiniz sadece . Dutlari da yiyebilirsiniz . Kuru dut marketlerde oluyo genelde