Ruzgarcakil01 Silik çizgi çıktı hamile miyim yoksa test mi bozuk bilemedim ya adetime 5 gün kalan beta 0.100 dü bugün iki gün varken yaptım silik kızlarrr
Niloyaametee Ruzgarcakil01 erken gebelik testi yaptığımda benimde silik çıktı lan verdim 2.0 çıktı yok demek oluyormuş sonra yine normal test yaptım onda hiç çıkmadı
Ruzgarcakil01 simseklivekalpli yaaa inşallah yarın adet günüm olmazsam eğer kan vereceğim tekrar hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum 0.100 den yükselir mi yaniii
simseklivekalpli Ruzgarcakil01 yükselir ben kan vermedim ama test yapıyordum var gözükmeyen bi çizgi çıkıyordu kor olsam anca görürüm, regl günümde kan verdim 11 çıktı beta, şu an o bebek 7 yaşında 😁
Ruzgarcakil01 simseklivekalpli maşallah Allah bağışlasın canım bende testte gördüm siz de görün diye siyah beyaz yaptım görebildin mi silik cizgimi 😀 şuan bile adet olcak gibi kasık ağrım var 10 gündür bu ağrıyı yaşıyorum ve çok gaz ve kabızlık yaşıyorum bir de midede kramp
simseklivekalpli Ruzgarcakil01 gördüm bu sıra hiç boş yok masaAllah 😁 insaAllah hayırlısı olur hakkinizda haber verirsiniz netlesince 🩷
Ruzgarcakil01 simseklivekalpli tamm canım yarın adet olmazsam ertesi gün kan vereceğim haber veririm dua et bana ❤️
Ruzgarcakil01 simseklivekalpli canım bugün yine test yaptım siliklik var ama bu testim kadar net değildi olmasaydı silik çıkmazdı dimi bence ama çok silik kan vermeye korkuyorum ya
Ruzgarcakil01 simseklivekalpli 10 dk içinde silik oldu ve akşama kadar o siliklik belirginleşti kan tahlili adetime 6 gün kala yaptıgımda 0.100 dü biraz daha bekleyeceğim adet olmazsam kan vereceğim bilmiyorum bu iki testin silik olması bana çok umut oldu ya
atesarp Ruzgarcakil01 benim reglime 8 gün kala beta 2 idi 3 gün oldu vereli birdaha versem yukselmismidir siz yaptirdiniz mi tekrar beta
justuser days doctor diye marka var gecen bana da yalanci pozitif cikardi hamile falan degilim, her marka dogru sonuc vermiyort
beyzaatrnr Ruzgarcakil01 Benimde bu şekilde silik çıkmıştı hamilesinizdir hayırlı olsun çok güzel bir heyecan ve telaş 🥹💖
justuser Ruzgarcakil01 umudunuzu kirmak istemem ama yuksek ihtimal yalanci pozitif dedigim gibi o test cogunlukla silik çizgi cikariyormus