Birisibirisi Kızlar biz ilk defa denize gireceğiz ve hastalıklardan korkuyorum denize gidip herkes mi hastalık kapıp geliyor ya denizde nelere dikkat edelim yanımıza neler alalım hasta edersem vijdan azabı çekerim
oglumubeklerken Birisibirisi bebek için mi soruyorsunuz? Kaç aylık? Neden hastalık kapasınız ki, üstünü ıslak birakmazsaniz, güneşten güzel korursanız neden hasta olsun? Deniz havuz gibi değil, daha sağlıklı havuza göre.
sadecoffeee Birisibirisi böyle düşünmeyin öncelikle .Her sene denize giriyor kızım ama hiç denizden hastalık kapmadı.Hatta bi kere grip oldu ateşi çıktı dokroruna sordum denize sokayımmı iyi gelirmi diye denize girsin çıksın eve götür dedi ve ertesi güne iyileşti kızım normalde hiç bi hastalığı ilaçsız vs geçmez
Doga_sever Birisibirisi deniz hastalik degil aksine saglikli bile olabilir. Ozellikle burnu tikali cocugunuz varsa. Doktorun biri, denizde kafasini sokmadan duranlar goruyorum cildiriyorum diyordu :) havuz hastalik yapabilir ama deniz degil. Tabi dikkat edeceksiniz gunes carpmamasina usutmemesine.
Birisibirisi oglumubeklerken hayır biz 3 yaşındayız ama sürekli el ayak hastalığı olanlar yada ishal salgınına yakalananları görüyorum ve oraya eğlenmeye gidip de oğlumu hasta etmek istemiyorum o yüzden nelere dikkat etmeliyiz diye sordum
oglumubeklerken Birisibirisi benim oğlum da 3 buçuk yaşında. Bu yaz iki defa gittik denize. Ben denizden çıktığı gibi direkt üstünü değiştiriyorum nasıl olsa hava sıcak kurur üstünde diye ıslak kıyafetlerle durmasına musade etmiyorum. Onun dışında ekstra bir şey yapmadım çok şükür hastalık durumu yaşamadık. Kötü düşünmeyin öncelikle ☺️
Kuzularinanasi Birisibirisi hic denizden hastalik kapmadik kendimi bildim bileli.girdiginiz yere guveniyorsaniz biaey olmaz.yine de su yutmamasina dikkat edin cocugunuzun.gunesten koruyun en onemlisi o gunes carpmasi olmasin.