edaa_06 Makeup artisti olmak istiyorum bu konuda kendimi yetenekli görüyorum bebeğimin büyümesini bekliyorum biraz daha eğitim almayı ve kendime ait iş yer açmayı düşünüyorum 🤍
NariNariKiminYari edaa_06 bir sürü evim olsun hepsini kiraya vereyim ve bir daha çalışma ihtiyacımız olmasın istiyorum yavaş yavaş gerçekleştirmeye çalışıyoruz bakalım inşallah 💘
Tubanurrr edaa_06 Tesla Model X Plaid AWD yada Range Rover jip almak istiyorum bakalım insallah olur 1-2 sene sonrası için ilk hayalim
edaa_06 onbesagustos eşinizle boş vakitlerde sürebilirsiniz zamanla alışır ve trafiğe çıkabilirsiniz bende sizin gibi düşünüyordum eşim sayesinde başardım
Tatlican NariNariKiminYari Normal evmi alıyorsunuz. Eşimde yatırım amaçlı apart daire almıştı evden daha uygun fiyat ve çalışanlar içinde iyi oluyor eşyalı.
NariNariKiminYari Tatlican site yada rezidanstan daire alıyoruz aldığımız evi eşyalı olarak kiraya veriyoruz daha fazla kazandırıyor o şekilde
Tubanurrr edaa_06 insallah ama tabi öncelikli hedefim bu sene oğlumu kreşe verip çalışmaya başlamak istiyorum ondan sonra ki hayalim