Aman Yarabbim dedim dün başladım ve başlama kararı oğlum 28 aylık bezini tutup çekiştirme çiş yaptım anne değiştir kaka yaptım anne değiştir deyip kendi bezini kendi getiriyordu Bir de rahatsız olduğunu fark ettiğim için dün başladım bugün 2 günümüz gece de bez bağlamıyorum komple bıraktık lazımlığı vardı zaten ona oturuyor bir iki saniye sonra kalkıyor bitti diyor dün gece mesela bağlamama rağmen sabah 5.30′a kadar kupkuruydu 2 saatte bir tuvalete kaldırmama rağmen yapmadı tuvalete oturtturuyorum yapmıyor kaldırıyorum bazen orada bazen oyun oynarken altına kaçırıyor tuvalete oturtturup kitap veriyorum eline telefon bile verdiğim oluyor hatta Yeter ki hani birazcık uzun Dursun ikisini de istemiyor ve kalkıyor tuvalet adaptörü aldım rahat otursun diye denedim onunla da olmadı ama bez takınca da kesinlikle istemiyor hep çekiyor koktu diyor mesela altına yaptığında çok rahatsız oluyor hadi altıma yaptım değiştir deyip kendi kıyafet getiriyor aslında tamamen hazır bence ama niye bu tuvalete oturma problemi var onu çözemedim yaşayan var mı bu durumu ne yapsam oturacak daha çok ne olur yardım 🤭🤭😃