birbebis_ Kizlar birinin bebegini bakmayi dusunuyorum sabah 8.30 aksam 6.30 arasi pazar gunu haric kendi evimde ben yedircem falan sizce fiyat ne olmali o bana 12bin tl dedi cok az geldi bana genel olarak fiyatlar ne durumda
Deletedmom_289 birbebis_ canım teyzem 2 kardeşe bakıyor küçük olan 2 yaşında büyük olan 6 yaşında annesi Dr aylık 28 bine bakıyor+ yemek de yapıyor
maygirl birbebis_ sabah 8 30 18:30 cok uzun saatler ve haftada 6 gun…12 ’ye bu şekilde hiç kimsenin baktığını zannetmiyorum.
syldz61 birbebis_ aşırı az Rize deyim 15 bine bakıyor arkadssin bebeğini ve saat 3 e kdr haftada 5 gün
birbebis_ syldz61 ooh ooh masallah daha kesin bisey yok ama eger ciddi bir konusma olursa derim yani 12 cok az
[silindi] birbebis_ 12 bin nedir insan teklif etmeye utanır ya 6 gün 10 saat çocuk bakacaksınız. Çocuk küçükse ek gıdasını falan alıp getirmesi gerekiyor malzeme olarak yani. Bu kadar çalıştıktan sonra asgari ücretle bir yere girersiniz sigortanız da olmuş olur. Asgari ücretten az kabul etmeyin
ecekusumm Canım haftanın 4 günü, 1 gün tam 3 gün yarım olacak şekilde 17 bine anlaştık bakıcı teyzemiz ile Eylül ayında başlayacak. Küçük şehirdeyiz. Sana teklif edilen para o saatler için çok az.