edanisa 24 aylık olacak oğlum agustos sonu tm konuşamıyor anne baba gel dede annanne abla bak hoppa bi kaç sayıları söylüyo kendi dilince bebekçe konuşuyor tm anlayamıyoruz 😀😀😀😀 agızı laf dolu Dr gitmeme gerek var mi ? Şimdinin teşekkür ederim iyi akşamlar
OLaaBalito_ edanisa 3 yaşa kadar normal deniliyor benim oğlumda geç konuştu 29 aylıkken açıldı şuan 36 aylık konuşuyor dert etmeyin
ozlm124 edanisa bizimkide 25 aylık oda bir kaç kelime konuşuyo aba bak baba bak ikili cümlesi bundam ibaret 30 yakın kelime var belli şeyleri aktif kullanıyo başka yok
Paramedik16 edanisa bence gerek yok gerçekten zaman geçtikçe çok açılıyorlar benimkilerde 30 aylık şuan maşallah diyeyim her şeyi anlatıyorlar
edanisa OLaaBalito_ çol teşekkür ederim evet bazı çoçuklar geç konuşurmuş sosyal med.bazı Dr konuşurya 2 yaş bebekler konuşmuyosa sıkıntı diye tedirgin oldum
ozlm124 edanisa bizimki de öyle hayır dediğimde kafasına vuruyo yada kafasını yere vuruyo sizde varmı böyle birşey nasıl önüne geçeceğimi bilmiyorum artık deli ediyo veni😅