busebengu Kızlar sağlıkocağı hariç Yenidoğandan itibaren çocuk Doktoruna gidiyor musunuz aylık olarak
Yazmelegi_ busebengu kalca muayenesi göz muayenesine gittim. Onun harici özel aşılar için gittim ve arada hasta olduğunda gidiyorum
betul97_ busebengu 7.aya kadar gittik sonra doktorumuz 9.ayda çağırdı ona da gittik 1 yaşında çağırdı
dayes busebengu 6. Aya kadar her ay,sonrasında 6/9/12. Aylarında, sonra 12/18/24 aylarında götürdüm. Artık yıllık götürürüm. Kontrolleri hiç atlamam hepsinde götürdüm benim için önemli.
busebengu dayes bende sağlık ocağına zaten gidiyorum diye pek gerek duymadım ama burda gördüğüm kadarıyla herkes aylık olarak gidiyor sanırım ama gitmezsekte bir sorun olmaz sanırım
dayes busebengu çocuk doktoru görüşü önemli benim için, sorularımı soruyorum ona göre tavsiyeler veriyor içim rahat ilerlemiş oluyorum. Sorun olmaz Allahın izniyle adı üzerinde kontrol için ama yenidoğansa bence bi tık önemli yani bu benim görüşüm
eemmyyy busebengu kızımı 1 yaşa kadar her ay götürdüm. Sonrasında 2 yaşına kadar 3 ayda bir. Oğlumu da şimdi aynı şekilde 1 yaşına kadar her ay götüreceğim. Hatta aralarda aklıma bişey takılırsa aylık kontrolleri dışında da götürüyorum. Sağlık ocağı kontrolleri de aynı şekilde asla aksatmam.
Niyesordunbucevabi busebengu ilk aylardaki rutin kontrolleri yaptırdım aşılara gidiyoruz onun harici her ay gitmiyoruz
leylaaksuu busebengu 5 e kadar gittik doktorumuz 9. ayda getir sağlıklı bebek her aya gerek yok dedi 7 aylık şu an 9. ayında götürücem
Guldenozkan busebengu 9.aya kadar her ay götürdüm. 9.aydan sonra 1 yaşında hem aşı hem rutin kontrolleri yaptırdık. 14.ayında bir daha götüreceğim. Verem hariç tüm aşıları da hastanede yaptırdım.