perla_ aptallarsizii ve 10 yıl önce kahraman ilan edilmişti ve şimdi bu habere çok mutlu oldum kim yaptıysa ellerine sağlık dert görmesin elleri çünkü onun götü yemez o oruspu çocuğunun Allah ona beterini yaştasın öbür dünyada
perla_ bittercikolata__ hadi adamla berabersin çıksın adam gibi ben boşanmak istiyorum desin neden çocuklarına eşine kıyar bir insan
bittercikolata__ perla_ psikopat manyak ya insanda vicdan merhamet birde Allah korkusu olmadimi yapıyor. Ben surdan kediye taş bile atamam mesela içim acır. Ama ettiğini bulmuş inşaAllah en güzel şekilde bulmuştur
tonymontana aptallarsizii hic de guzel bir haber degil bu benim ulkemin kadinlarini ve cocuklarini surundure surundure oldurup sonra da kendielrini olduruyorlar aci yok sorun yok birden öldu ve bitti yillarca iskence edilmesini yeylerdim olum onun icin en konforlu olan seydi
aptallarsizii tonymontana yani bide ödül gibi ekmek su gölden içerde yaşıyordu vicdan azabı çektiğini de asla düşünmüyorum içerde de anca diğer vicdan sahibi abiler böyle cezasını veriyor
perla_ bittercikolata__ insan ne kadar zarar görse bile karşıdan öldürmek değil son çözümü Allah aşkına ya çocuklarına nasıl kıydın bir kadın için daha doğrusu nefsin için yazık gerçekten yazık sonumuz hayır ola
aptallarsizii SeverusSnape artık böyle filmler çekilince gerçek hayattan esinlenlenmiştir yazısı gelecenek şaka gibi ya nasıl bi adalet var çocuklarım için endişeleniyorum artık
Dedektifgadget aptallarsizii bi komserin şüphe duyduğu işin Böyle işini hakkıyla yapan polisler lazım işte gebersin böyle pislikler