Aysegulbozkurt Merhaba hanımlar Bursa da kulak delen eczane var mı bildiğiniz veya memnun kaldığınız?
KendiEvimdeDeplasmandayim Aysegulbozkurt bende bursadayım ama bilgim yok üstte kalsın. Ne kadarlık bebeğiniz merak ettim bende heves ediyorum da 7aylık olacak daha erken mi bilemedim
tutkuusevgili KendiEvimdeDeplasmandayim benim bebeğim 11 aylık deldirmek istiyorum ama nerede yapacağımı bilemiyorum
KendiEvimdeDeplasmandayim Aminemm_ 7aylık kızım daha kıyamıyorum şuan hevesim var ama. Erken mi sizce
tutkuusevgili KendiEvimdeDeplasmandayim küçükken iyileşme sürecinin daha kolay olacağını düşünüyorum ben
Aminemm_ KendiEvimdeDeplasmandayim yani biraz çocukla alakalı bence küpeyi cekiştirir mi o da önemli , benimki 2 yaşında kupelerimi gösterip duruyodu bende dedim seninkileride deldirip küpe takicaz o günden beri sürekli kulaklarını gösterip duruyo bende bu aralar deldiricem inşallah sıkıntı olmaz ☺️
KendiEvimdeDeplasmandayim Aminemm_ inşallah 🙏🏻 diş sürecinde şuan kızım kulaklarını elliyo arada uygun bi zaman değil benimki bence ya.
Aminemm_ KendiEvimdeDeplasmandayim dişin ağrısı vurabilir kulaklara bence biraz daha bekleyin en azından diş süreciyle çakışmasın sizin içinde zor olur 🌸