Gamzelikiz_34 10aylık 12 günlük bebeğim iki dişi çıktı önüne geleni isiriyor😅😁🤣 bu sabahta yanağım isirdi emzirirken de ısırıyor ne yapacağım kızlar🫣
ecempeker Gamzelikiz_34 benim oğlan 10 ay 18 günlük 8 diş var 🤣🤣 emerken cok ıssırmıyor Allah’tan ağlasa da emerken ıssırınca cektim yok meme dedim vermedim anlado galiba ☺️🤣 emerken ıssırması yok ama elini kolunu omzunu nereni bulursa ıssırıyor
leylaaksuu Gamzelikiz_34 ahaha benimkide 7 aylık alt iki dişi var normalde emmiyo sütüm yok ama üstümü açıyo mememe ağzını açıp dayıyo kıyafetimin üstünden bir vereyim dedim napıcak emiyo ısırıyo gülüyo canım acıyo ama hoşumada gidiyo emzirmek çok isterdim 🥲
Aklimideliricem Tepki verdiğin an hoşuna gidip daha da ısırıyo henüz yolun başındayken asla tepki vermeyin çok tatlı oluyolar gülesimiz geliyo ama dişleri biraz daha çoğaldıktan sonrası kötü oluyor 😂😂
Gamzelikiz_34 Aklimideliricem bazen bağırıyorum dudaklarını buzuyor ağlıyor yine dayanamıyorum seviyorum🥰🥹😅
gger Ben ısırdığında göğsümü asla tepki vermedim ilk baştan göz göze bile gelmedim yapınca kendisi bıraktı
ecempeker Gamzelikiz_34 🤣 valla vampir olduğunu düşünüyorum her yerşm mor geziyorum biri görse dayak yedim sanır