iremnazshn uygun ortamlar sağlanması gerekiyor hayatını ona göre şekillendirmen gerekiyor her gittiğin yere götüremiyorsun malesef
Düzenli yürüyüşlere çıkmalı tuvalet ihtiyacını gidermek enerjisini atmak için
Sagır olması gözünü korkutmasın komutlarını el işaretleri ile de verebilirsin benim köpeğim saglıklı öyle bir sıkıntımız yok çok şükür ama ben gene de öğrettim
Yetişkin bir köpek mi yoksa yavru mu
Yavru çok hareketli olur ilk zamanlar bişey öğretmesi çok zordur yaşlandıkca sakinleşiyorlar daha dingin oluyorlar
Senelik aşıları oluyor karma bronşit kuduz
Bide yazın 2 ayda bir, kışın 3 4 ayda bir iç dış parazit yaptırman gerekiyor tabi bunlar da maliyetli aşılarını yaptırdığın sürece hiçbir sorun yaşamazsın hijyenine verdiğin mamanın kalitesine özen göstermen gerekiyor yani ayrı bir bütcesi oluyor kısaca evin küçük çocugu
Tüyü kılı dökülecek elbette tiksiniyorsan tahammül edemem diyorsan hiç o işe girme heryerin kıl olacak bazen yemeğinin içinden bile çıkacak belki yattığın yastıkta yorganda heryerde tüyler 😇 herşeyden önemlisi sahipleneceğiniz köpek çocuklarla anlaşabiliyor mu siz oğlum istiyor dediniz oğlunuz eğer eziyet ederek onun alanını ihlal edecekse yine o işe hiç girişmeyin oda bir can çocukların oyuncağı değil. Çocukların hayvanla büyümesi çok güzel bir şey sorumluluk almaları onlarla ilgilenmeleri yemeğini paylaşmaları çocuğunuzun gelişimi için de çok güzel iş bölümü yapabilirsiniz mamasını suyunu ona koydurabilirsiniz hayvan sevgisini çok güzel aşılarsınız hayvan seven insandan hiçbir zaman zarar gelmez ☀️ çok zor ama çok güzel bir sorumluluk