myangelson senanrkay daha sonradan ödeme açısından sıkıntı olacaksa zorlayacaksa gitmezdim. Gerçi eşim kredi çekmiyor hiç tatile hele hiç hiç çekmez 😂😂
Kizarmisdondurma senanrkay Bizler de kredi kartına taksit yapıyoruz aynı şey bence nakit ödemek saçma olurdu.. O yüzden iyi eğlenceler😄
yila senanrkay bunun yerine otelimizi erken rezervasyonla ayarladık taksitli şekilde ödedik. Taksitli ödeme imkanı olan otellere bakmak daha mantıklı bence. Sonuçta krediye faiz ödeniyor. Tabii yine de herkesin kendi kararı olmaz diye bir şey yok🤗
tospikannesi_ senanrkay valla bu zamanda kredi çekmeden borç ödemeden birşey olmuyor malesef🤣 O yüzden çeker ve giderdim. Tabiki eğer öderken zorlanmayacaksam
Biz3kisiyiz_ senanrkay kredi kartlarına girip giderdik önceden 😂 kredi çekip gitmedik hiç ama baktığında aynı şey 😂
[silindi] senanrkay param varsa giderim param yoksa gitmem.kredi cekip iphone alanlardan bi farki yok bence🤣
buaklinerdenaldinnerden senanrkay bende eşimle bunu konuşuyodum hahahha ya yine mi düşücez bu bataklığaa 😂😂 kızlar bana uygun güzel herşey dahil bir otel önerin 1 yaş bebesiyle. 😂😂😂
Asyaveannesi04 senanrkay şuan krediler çok yüksek o yüzden gitmezdim seneye kadar para biriktirirdim öyle giderdim
onceuponatime_ senanrkay tatil için kredi çekmem onun yerine karta taksit yapan güvenilir sitelerden rezervasyon yaparım boşa neden faiz verelim 😅
sdakbyk senanrkay gecen ay esım tatıle gıdelım dedi bende kredi cekıp tatıle gitmek yerıne altın alalım dedim 15 gram üçlü burmam oldu pişman mıyım pişmanım ama bılezıgıme bakınca gecıyor😁😅