elisatay mercankus benimki 5 ay 17 günlük ama uykuya zor dalma ve beslenme konusunda cok zorladı. Zorla ıciriyorum ve uyurken sesler çıkarıyor gündüzleri huysuz agliyor sıkılıyor
amantanrimdidim mercankus benimki de aynı:) sürekli kucak istiyor ve uykuya direniyor. Uykudan uyanıp emekleme pozisyonuna geçiyor veya yuvarlanmaya başlıyor 😀
mercankus Sekızden beri uyutmaya çalışıyorum bağırıyor sürekli aaaaa eeeee ııııı 😀dönüyor besıgınde emeklemeye çalışıyor neler oluyor yatar uyurdu yaaaa😀
ecodono @mercankus selam benim de bebeğim 6 aylık çok çok normal .Benimki de uyurken birden emekler pozisyona geçiyor :) gözler kapalı ..Uykudan kalkıyor başlıyor eee ııı konuşmaya :) Etrafı inceliyor ve her şeyin farkına varıyor diyorlar canım :)
MommyNest mercankus bendedeeee sanki dövmüşler gözünden yaş geliyor artık yada bazen bir yerimi ağrıyor diyom anlamadım
poyrazim1312 mercankus benim im oğlum 7 aylik hala öyle. Yastığa kafasi değdiği an ağlamaya başlıyor uyuyacaginin farkında olduğu için yatmak istemiyor mamasini icmiyor sırf uyumasin diye bu bebekler çok fena cok