ozge321 Bebeğim 3 ay 7 günlük. Sürekli memede kalmak istiyor. Ama memede de huzursuz. Memeden çektiğim anda aşırı ağlıyor. Sürekli kusuyor. Uykuya dalmakta zorluk çekiyor. Sütüm mü azaldı düşüncesiyle mama verdim dün sakinleşti uyudu. 4. Ay atağı bu kadar erken başlar mı sizce? Yoksa bu ataktan bağımsız bir durum mu acaba ?
SeverusSnape ozge321 merhaba, Evet başlayabilir, 4. Ay atağı var maalesef :) Uyku gerilemesi, beslenme reddi, huysuzluk, huzursuzluk, bunlar ve buna benzer şeyler yaşanabiliyor. Bizde yaklaşık 20 gün kadar sürmüştü.🫠
nura97 3 te basladi 4un sonlari bitti. Oyy cok fenaydi ya. Uyutmak bir zorluk, uyuttuktan sonra yerine birakiyorumdum aglayarak uyaniyordu. Ay cildiriyordum gunduzleri resmen. Gecesi ama fena degildi. Bir kac gece uyumadi surekli uyandi onu ataga baglamisttim ama galiba o sicaktan mis. Klimali odaya gecince duzelmisti cunki.
nura97 ozge321 surdu valla 😂😂 ama hergunumuz olayli gecmiyordu tabi. Sakinledigi zamanlar oluyordu. Ama gunduz uykumuz evet 2 ay isgence gibi oldu 😂 her uykuya gecisimiz savas haliydi 😂😂 simdi mesela kolay uykuya geciyor ve ben bunu garipsiyorum hala 😂 o kadar sure savas verdikki simdi tuhafima gidiyor 😂