cakebabe desteksiz 3 5 saniye ayakta durabiliyor koltuklara tutunup sıralıyor 11 aylık şuan sıralamadan ne kadar süre sonra bebekleriniz yürümeye başladı
3kedili2bebekli cakebabe 8.5 ayda sıralayan kızım 14.5 aylıkken 9 ayda sıralayan oğlum 13 aylıkken yürüdü 😂
momas cakebabe 8. Aydan beri koltukta sıralıyor 11 ay 1 haftalık şu an 5-6 gündür ayakta duruyor ama adım atmıyor. Bence tamamen cesaret meselesi 1 kere adım atsa devamı gelecek ama bizimki atmıyor öyle duruyor baya 15-20 saniye sonra ya bana doğru eğiliyor ya da oturuyor. Yani her an yapadabilir canı isterse biraz bence😂 bakalkm doğum gününde yürür bebekler genelde
Zera Oglum 11,5 aylikken yurudu siraladiktan 1-2 ay sonra ama kizim bayadir siraliyor tirmaniyor falan 13,5 aylik yurumuyor😅
cakebabe Zera benimki de kız nazlı mı oluyorlar acaba 😂 geç döndü geç emekledi şuan yürümesini bekliyorum konuşması nasıl kızınızın kaç kelimesi var
Zera cakebabe Ay bilemedim, 3-5 adim atiyor sonra emeklemek daha kolay geliyoe ona donuyor. Anne, atti, bitti, gel baba gibi 7-8 kelimesi var suan.
cakebabe momas bencede cesaretle alakası var benim kızım çok temkinli mesela cesaretli değil böyle otururken bile ya da oyun oynarken kendini atıvermiyor hiç tutunarak böyle kontrol ederek hareket ediyor 😂 inşallah yürür doğum gününde 🫠