user33 Kızımın bilgileri Ay Tarih Kilo Boy Baş Çevresi Doğum (Şubat ortasi) 2900 g 49 cm 33 cm Ay (Nisan ) 4300 g 55.5 cm 36.1 cm Ay (Mayıs ortası) 5100 g 57 cm 37.1 cm Ay (Haziran ortası) 5550 g 58.5 cm 38.5 cm Ay (Temmuz ortası) 6550 g 60.5 cm 40 cm Doktorum hem noroloji hemde endokrine yönlendirdi tedbir amaçlı kızımın sosyali gülümsemesi göz teması oyuncaklara uzanma ağzına götürme tutabilme yüz üstü kafası dik 2 taraflı dönüyor ama bu geriliği için doktora yönlendirildim bisey yoksa yoktur genetiktir diyor ama içimi aldı bi sıkıntı aynı problemi yaşayan var mı kaçıncı ayda yaşıtlarını yakaladı
esralmilos user33 5aylik bebeklerin baş çevresi 42cm olmalıymış geriden geldiği için mi yönlendirdi doktor?
serosmetos Konuda bi bilgim yok ama bebeğim 3 aylık kafa çevresi 40’5 doktor normal dedi sizinki buna göre küçük kalıyor evet ama belki genetiktir eşinizin sizin kafa yapınız nasıl küçük mü
user33 serosmetos ben minyonum biraz daha doktor da genetikte olabilir illaki bisey çıkacağı için değil ama bu geriliği tedbir amaçlı bi açıklığa kavuşturalım dedi
Dorask user33 merhaba nörolojiye gittiniz mi acaba bir sıkıntı çıktı mı benim de kızim 33 cm dogdu ilk ay 36 2.ay 37.5 oldu küçük diyor doktorlar
user33 Dorask yok daha gitmedik ayın 8 de gideceğiz eşimin Bas çevresini küçükmüş muhtemelen genetik dedi çünkü göz takibi sosyal gülümseme elle eşya tutma agza götürme Herseyi normal dedi bizimde 33 doğdu 36 oldu sonra 37.1 38.5 40 40.5 suan 6 aylık
Dorask user33 ben de beyin ve sinir cerrahına gittim 6.ayinda 40 ın altına düşerse sıkıntı olur dedi . Esiniziz baş çevresi kaç çıktı acaba ben de esiminkini olceyim
user33 Dorask noroloji hastalık gibi bisey değil genetik gibi duruyor dedi beyin cerrahisine yönlendirdi bizide