yagizatlas Bebeğim sürekli emiyor yarın bir yere gitmem lazım sağım yapıyorum en fazla 35 ml çıkıyor sağımdan sonra elimle sıkıyorum fışkırıyor nedeni ne olabilir sütüm var bebeğim doğuyor sağım olmuyor makina mı kötü acaba
feslegencihnm yagizatlas makinanızın flanşı göğüsünüze uyumlu olmalıdır eğer olmazsa verimli sağım yapamaz ve süt akışı sağlayamazsınız :)
tazecikanaaa yagizatlas onu kullanmadım ama burda çok gördüm memnun kalanları biraz su için süt yapan biseyler yiyin bide zamanınız varsa uyuyun uyanınca deneyin bazen benim de çok az geldiği oluyor çünkü o gün düzenli beslnmedim su içmeyi ihmal ettiğim için oluyor öyle
yagizatlas tazecikanaaa çocuk sürekli emiyor sağlamaya kalmıyor sanki içiyorum da diğer oğlumdan uyku çok uyuyamıyorum etkiler tabiki :(
yagizatlas feslegencihnm onu düzeltemem sanırım yeni de alamayacağım bir günlük için elimle sağım yapayım halde çok teşekkürler
feslegencihnm yagizatlas küçük geliyor olabilir ölçünüzü alıp flanş sipariş verebilirsiniz ayrıca çok canınızı yakıyorsa flanşınızın kenarına Hindistan cevizi yağı sürebilirsiniz