Alparslanmom__ Kızlar bebeğime pankek yapmak istiyorum bebeğim 8.5 aylık bi tutturamıyorum kıvamı siz nasıl yapıyorsunuz ? Bi tarif verin ya
basak1336 Alparslanmom__ biraz unu fazla olunca tutuyor canım.Diğer türlü pişmiyor 😂nerden biliyorsun diye sorma 😂
Unicorn67 Alparslanmom__ 1 ymurta 1.5 kahve fincanı un 1 kahve fincanı süt yada su 1 çay kasigi kabartma tozu Hem al ölçülü hem güzel oluyor tatlansin diye keciboynuuz özü de ekleyebilirsin eser miktarda
bebisveannesi77 Alparslanmom__ 1 yumurta sarısı Göz kararı yulaf unu(herhangi bir un olur) Çeyrek muz Çay kaşığının ucuyla karbonat Yarım yemek kaşığı tepeleme yoğurt Bir çay kaşığı karadut ya da keçiboynuzu özü Kıvamı kek hamuru gibi olmalı
nymeria_ Alparslanmom__ iki kasik yogurt(koyu tarafindan) Iki kasik yogurt suyu veya normal su 3 kasik un (bebekken yulaf unu vb koyuyodum ama normal unla yapiyorum artik) 1 yumurta Biraz karbonat veya kabartma tozu Cay kasiginin ucuyla vanilyada atiyorum artik 2 yas itibari ile kokulara karsi cok hassas bu aralar Eskiden hic koymazdim tabi Bebekliginden beri boyle yapiyorum bazen ceviz rendesi de katardim ama onu cok abartmamak lazim
bebisveannesi77 Alparslanmom__ Yaparken tavayı zeytinyağı ile hafif yağla canım puf puf oluyor o zaman
melek456 Dün sabah yaptım 1 yumurta sarısı 1 yemek kaşığı tahin 1 yemek kaşığı tam buğday unu 1 tatlı kaşığı kaşığı yoğurt çay kaşığı ucuyla karbonat karışım baya koyu kıvamlı oldu ama güzel pişti