urasmomy_ Bebeğim 2 ay 17 günşük kızlar emmiyor artık asla mama vermedim korkuyorum sütüm kesilicek diye emmiyor sıcak ondan mı acaba çiş bile yapmıyor artık zayıflıyor 1 haftadır zorla besliyorum emmiyor neden böyle oldu anlamdım sürekli ağlıyor
Gokturkmom urasmomy_ çiş yapmıyorsa sütünüz yetersiz geliyordur kilo kaybı da varsa mutlaka mama başlayın gerekirse bi doktora da danışın.
princessmom_ urasmomy_ etrafı keşfetmeye başlıyor çünkü . Benim kızımda 3 aylıkken bir başladı 6 aya kadar meme reddi yaptı. Ben zorladım çıngıraklarla şarkılarla ayakta gezerek hep emdirmeye çalıştım ki çokta memeye düşkün bir bebek . Şükür şuan emiyor. Sütünüz az olabilir mi memede ağlıyorsa oda olabilir. Çişde yapmıyorsa açtır. Doktorunla konuşup mamaya başlayabilirsin
urasmomy_ Gokturkmom princessmom_ sürüm az olabilir göğüslerim yumuşadı fakat daha kucağıma alıp göğsümü açar açmaz aglıyor ağzına bile almıyor
komurcuu urasmomy_ bazı biberonlar var süt akışı fazla olmayan philips avent gibi onlarla mama vererek de ilerleyebilirsin çocuğun kilo kaybı olduğu çiş sayusından velli
urasmomy_ komurcuu bende öyle düşünüyorum fakat eşin hiç mama taraftarı değil sağımla mı ilerlesem neden ağlıyor almıyor anlamıyorum koluma daha yatırır yatırmaz ağlıyor emmesi 1-2 dk en fazla 5 dk oluyor bence 5 dk bile değildir hatta kucağıma yatırır yatırmaz ağlamaya başlıyor
urasmomy_ komurcuu bende öyle düşünüyorum fakat eşin hiç mama taraftarı değil sağımla mı ilerlesem neden ağlıyor almıyor anlamıyorum koluma daha yatırır yatırmaz ağlıyor emmesi 1-2 dk en fazla 5 dk oluyor bence 5 dk bile değildir hatta kucağıma yatırır yatırmaz ağlamaya başlıyor
sermincosar Bence sağım yöntemiyle deneyin birde benimde bebeğim 3’buçuk aylık 4 e girecek sağım yöntemiyle veriyorum meme reddi yaptı ama sıkıntı yok yeterki içsin lütfem mamaya gelene kadar sağım deneyin sizde
urasmomy_ sermincosar canım bugün sağma makinesi aldım tek seferde 40-50 cc çıkıyor 12-13 dakika sagımda yetersiz geldi bana ayrıca bebeğim asla biberon tutmuyor emmiyor şuan süt elimde ama asla içmiyor çok zayıflıyor çiş yapmıyor ne yapmalıyım kızlar