esralmilos Kızlar Selam nasılsınız? Evlerinizi kac günde bir siliyorsunuz rutin temizliğiniz nasıl ? Birde bir kovayla mi siliyorsiniz evinizi yoksa her odaya ayrı su yaparmisiniz ?
Gokturkmom esralmilos her gün süpürüyorum oğlum emeklediği için 2-3günde bir de siliyorum yemi kova hazırlayıp tüm evi temizliyorum
Kizarmisdondurma esralmilos Haftada 2 genelde .. Önce dysonla siliyorum sonra viledayla Kızımın odası , mutfak için ayrı su
Miracinannesi_ esralmilos hergun supuruyorum günde 2 kez olduğu da oluyor haftada bir siliyorum yatak odası çocuk odası bir kova , antre mutfak bir kova, salon ve oyun odasını bir kovayla siliyorum. 2+1 evdeyken mutfakla antreyi ayrı kovayla silerdim diğerlerini ilk cocuk odasindan baslayip aynı kovayla siliyordum
Minnakordek Ben haftada bir iki genel siliyorum günde üç dört supuruyorum tüm evi drgil ama mutfak ara koridor ve oturulan odayi aman ne rutini nere kirliyse orayı bam bam çünkü günde on defa oturma odası ve oyun odası supuruluyor genel olarak bı rutinin yok haftada bir sadece tüm evi süpürür silerim kesin onun dışında anlık ihtiyaca göre silip süpürürum ayrı su falan yapmam hiç öyle kirlenmedi evim
aybukesimsek esralmilos iyiyim canım sen nasılsın ben her gün toz alırım süpürge ve vileda yaparım banyo wc yi de temizlerim yani şöyle süpürgem ıslak kuru olanlardan onun vileda başlığıyla her gün silerim ama haftada bir kovayla silerim her odaya ayrı su yaparım
esralmilos aybukesimsek bende iyiyim çok teşekkür ederim. Bende hergun dikeyle supuruyorum 4gunde bir nutuk makineyi acıyorum ozaman detaylı siliyorum. ama her gün silemiyorum :( pis gibi hissediyorum çocuğumda 3.5yaşinda çevremdekiler evin temiz niye supuruyorsun hergun diyor ama rahat edemiyorum dedim sorun bende mi acaba. :)
melisahera esralmilos Hergün süpürüp siliyorum kızım 7 yaşında 3 aylıkta bebeğim var kedimiz de var. O yüzden hergün süpürme silme oluyor 🙂
aybukesimsek esralmilos insana hep öyle geliyor Ya benimde oğlum 1 yaşında ama bende anneden gelen titizlik var hiç o işlerimi yapıp bitirmeden alt komşuma dahi inmem kahve içmeye o şekilde
bisenakillisinzaten esralmilos haftada bı defa sil süpür yapıyorum ama günlük mutfak teras ve kızımın odasını mutlaka sürüyorum
mizginelif esralmilos Günde 3 kere elektrik süpürgesini çalıştırıyorum. 1 defa da genel toz alırım. Yerleri 2 günde bir siliyorum. 2 kova su yaparım evin yarısını bir kovayla kovadaki kalan suyuyla balkonu yıkıyorum ardından temiz duru su döküyorum. Diğer yarısına ayrı bir kova yapıp kalan suyu yer tuvaletine boşaltıyorum.
2ogullu1anne Günlük süpürüp,klozet yıkayıp,2 günde bir toz alma,ev silme yaparım.Kovayı hazırlar çocuk ve yatak odası bir kova ile.Salon mutfak bir kova ile.Koridor ve banyo bir kova ile.Sonra suyu balkona döker.Ardöndan temiz su ile balkonu yıkarım.