selen277 Kızlar 4 buçuk aylık bebeğim kilosu 6850 boyu 64cnm sizler de nasıl merak ediyorum cevremdekiler gelişmiyor deyip duruyo
cnngkdmr selen277 çok iyi ya yuh yani böyle diyenlere benim kızım 7 aylık daha 6.5 kg ben napim o zaman
Gokturkmom selen277 size tavsiyem bebeğinizi kimse ile kıyaslamamanız,her bebeğin gelişimi farklıdır.Sağlıklı olduktan sonra çokta bi önemi yok isteyen istediğini söylesin 💟
fatmanur0 selen277 beş aylık kızım 7.5 kilo boyu da 67 her bebek aynı gelişimi göstermez canım maşallah seninkinin kilosu çok güzel bence herkesi dinleme🌺
ftmylm selen277 Çevrendekilere bir şey demek istemiyorum gece gece ayıp olmasın kızım 4:30 aylık kilosu sizinki ile aynı boyu 62 santim
bsrakurt 4 aylık 7 kiloya ulaşmış nerdeyse ne kadar olsun istiyorsunuz daha ki obez olsa iyimi olacak sağlıklı olsun yeter halinize şükür edin doktorundan başka kimseyi dinlemeyin maşallah tosuncuk yani sacmalamayin
reyyanumay 7gün sonra 4 aylık dicek kızım gecen ayın 29da 6100 Gr 60cm di İlk kızım 5yaşında ve yaşıtlarından geriden geliyodu hep kilo olarak hala çok yemek yemez ama çok şükür sağlıklı genetik olarak düşünüyorum eşimde bende zayıfız