Niloyaametee Bu vantilatörü alıp kullanan var mı? Adanaya yeni taşındık aşırı sıcak tek klimamız var . Acaba bu pervaneler ne kadar işe yarıyor
organikirmik Niloyaametee odanın derecesini düşürmüyor ama serinletiyor. Bizim oda şu an muhtemelen 28-29 derecelerde -içerde kaldı derece, getirmeyi unuttum- ama uyunuyor
tospikannesi_ Niloyaametee normal vantilatör daha iyi bence yani ben öyle kullanıyorum arkadaşım yeni almış senin dediğinden ama kendine hayrı yoktu evine gittiğimde resmen su gibi oldum
Niloyaametee organikirmik hangi ilde siniz siz ? Birde mesela bu vantilatör çalışırken camlar açık mı olmalı kapalı mı
organikirmik Niloyaametee ankara’dayız. Yani odadaki havayı döndürüyor, eğer dışarıdan serinlik gelirse o serinliği yayabilir muhtemelen ama bizim dışarıdan çok sinek geldiği ve serinlik de olmadığı için ben kapalı kullanıyorum
Niloyaametee organikirmik neeee 😃 şu an iş dışındayım ama o kadar sıcak olmuyordu nemden dolayı çok sıcak
organikirmik Niloyaametee öyle okudum haberlerde, içim daraldı valla. Biz Ankara’nın muhtemelen en sıcak semtindeyiz gece bile serinlemiyor maalesef ve ev akşama kadar güneş alıyor. 30′u geçiyor evin içi o halde bile pişerken sizi düşünemedim
benbenimm Niloyaametee ben aldım gayet iyi yani iş görüyor aynı nodmal vantilatör gibi klima kadar güçlü değil tabiki