kubrayaman Oğlum 1 yaşında ve artık yürümeye heves ediyor evde yürüyor ama dışarıda henüz değil kendini tam kontrol edemiyor bazen. Ayakkabı giymeyi sevmiyor hiç evde deniyorum ama ağlıyor ne yapsak alışır
gkt300_ kubrayaman ilk adim ayakkabilarini deneyim disari cikinca aglayip unutur sonra kesfetmeye dalar
elifnurkerim kubrayaman benimki de asla giymezdi neler yaptik yani, sonra vicco ayakkabi aldik onu giydi, vicco ayakkabi da suet, terletir diye igor sandalet aldim asla ayagina almiyor, ayakkabi dolabinu actirip viccoyu isaret ediyor sadece onu giyiyor
kubrayaman simseklivekalpli denedim 3 farklı şekilde ayakkabı var ama ayağına giydirmeyi sevemedi bir türlü
kubrayaman gkt300_ denedim onuda giymiyor ama dışarıda henüz bırakmadım hiç tam dengeleyemiyor kendini henüz
momas kubrayaman ben 4. Aydan beri her dışarı çıkmada illaki bişey giydiriyorum. Yaz başından beri crocs giyiyordu 11 aylık oldu igor sandalet aldım yani küçüklükten alışması lazım herhalde ama giydikçe alışır yaa
balkizlar kubrayaman benim kızım da zor alıştı… ne yaptık hatırlamıyorum ama sürekli denedik galiba 😅
elifnurkerim kubrayaman bizimki de benzeriydi civil marka hediye gelmisti vicco benzeri bir de annemler ebebekten guzel bi ayakkabi almisti ikisini de giymiyor hatta bazen gosteruyorum o ayakkabilari eliyle itiyor
mavili_kelebek kubrayaman parkta oynamayı seviyorsa orada yavaş yavaş deneyin. İlgisini çekicek ışıklı parıltılı ayakkabılar seçebilirsiniz. Ben yürümesede kıyafetine uygun patik ayakkabı vs giydiriyordum hep. Şimdi dışarı çıkmak istediğimizde kendisi diyor giy giy diye gösterip. Belki o şekilde alışabilir